Logotip
2DTSC 2017
21 i 22 d'octubre de 2017
 

Novena edició dels 2 Dies Trial Santigosa Clàssic (2DTSC)

El Moto Club Abadesses es prepara per a la novena edició dels 2 Dies Trial Santigosa- Clàssic (2DTSC), que tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses, els dies 21 i 22 d'octubre de 2017.

La competició manté el seu caràcter internacional, els participants podran gaudir d'un total de 40 zones diferents, 20 zones diferents cada dia amb un circuit de gran bellesa paisatgística, tret diferencial del trial de Santigosa.

2 DIES TRIAL SANTIGOSA - CLÀSSIC
NOTA DE PREMSA - Obertura de les inscripcions per una nova edició dels 2 Dies Trial Santigosa Clàssic
INFORMACIÓ DE LA PROVA:
L'Oficina de Cursa obrirà dissabte a les 8.00 h, i diumenge a les 7.30 h.
El dissabte les verificacions començaran a les 8.00 h. El primer pilot sortirà a les 10.00 h.
El diumenge el primer pilot sortirà a les 8.00 h.
NOVETATS:
Per aquesta edició dels 2DTSC s'estableixen 4 nivells de dificultat. S'ha creat una nova categoria anomenada "Iniciació Clàssic", identificada a les zones amb el color blanc, i que serà de dificultat molt baixa i molt assequible, a les zones i al circuit, per tal que els corredors amb un nivell de pilotatge més baix puguin participar i gaudir de la prova.
4 NIVELLS DE DIFICULTAT:
NIVELL BLANC Un màxim de 20 zones/dia. Zones fàcils i molt assequibles.
NIVELL GROC 20 Zones/dia de dificultat molt baixa.
NIVELL VERD 20 Zones/dia de dificultat baixa.
NIVELL BLAU 20 Zones/dia de dificultat mitjana.
CATEGORIES:
INICIACIÓ: Identificats amb el color BLANC a les zones.
PRE-65: Identificats amb el color GROC a les zones.
PRE-72: Identificats amb el color GROC a les zones.
PRE-80: Identificats amb el color VERD a les zones.
CLASSICS: Identificats amb el color GROC a les zones.
TRIALERS: Identificats amb el color VERD a les zones.
EXPERTS: Identificats amb el color BLAU a les zones.
LLICÈNCIES
Es podran inscriure tots els pilots en possessió de les següents llicències:
LLICÈNCIA ÚNICA CE
LLICÈNCIA ÚNICA
LLICÈNCIA SOCIAL CATALANA
Important: No s'admet la llicència UFOLEP per a la participació en aquesta prova
PILOTS ESTRANGERS:

És obligatori presentar junt amb la llicència del pilot, la carta de "permís de sortida" de la federació de motociclisme del país d'origen, on ha de constar la autorització de la seva federació per a participar als 2 Dies Trial Santigosa Clàssic 2017, indicant el codi de la prova Fim Europe (74/116). S'ha d'enviar la carta d'autorització per email a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 17 d'octubre de 2017.

PILOTS SENSE LLICÈNCIA (ESPANYOLS I ESTRANGERS):
La FCM ofereix la llicència social 2 dies per poder competir als 2DTSC 2017. Aquesta llicència ha de ser tramitada directament a la FCM (www.fcm.cat). Aquesta llicència no inclou repatriació en cas d'accident. En tots els casos és imprescindible portar la llicència VIGENT el dia de les verificacions.
INSCRIPCIONS:
El preu de l'inscripció per a pilots és de 115 €, inclou l'esmorzar dels dos dies i una samarreta. Inscripcions disponibles al baner lateral.

El preu de l'inscripció per a seguidors és de 15 € /1dia i 25 € /2dies, inclou l'esmorzar. Hi ha un màxim de 45 seguidors autoritzats/dia. Inscripcions disponibles al baner lateral.

Les inscripcions es tancaran a les 24 h del 17 d'octubre de 2017 i no s'acceptaran inscripcions posteriors. Tampoc durant el mateix dia de la cursa.

2 Dies Trial Santigosa - Clàssic

Els dies 21 i 22 d'octubre de 2017, a Sant Joan de les Abadesses. 

Inscripcions disponibles al baner lateral. Realitza ja la teva inscripció!

Ben aviat, més informació i totes les novetats!

2dtsc-2017

El japonès Takahisa Fujinami, pilot de Montesa, es proclama campió absolut d'aquesta 46a edició dels 3 Dies Trial Santigosa

Un dia de sol esplèndid ens ha acompanyat durant l'última jornada de la 46a edició dels 3 Dies Trial Santigosa. La prova ha seguit desenvolupant-se sense cap incidència remarcable i, des de tots els àmbits, destaca la bona valoració global que se'n fa.

Avui diumenge molt públic ha freqüentat les zones d'aquest tercer dia de circuit i ha acabat de gaudir d'aquesta última jornada de trial amb l'exhibició dels pilots Fujinami i Busto a la zona indoor.

Enguany, ha destacat la participació i presència dels millors pilots del món: Toni Bou, Adam Raga i Jeroni Fajardo, Takahisa Fujinami, Dougie Lampkin, Laia Sanz, James Dabill...

I, hem comptat amb una participació de pilots internacionals, excepcionalment, alta. Consolidant, un any més, els 3 Dies Trial Santigosa com una de les proves de referència a escala mundial. Són més de 50 els pilots estrangers que han pres part de la prova, principalment, provinents d'Escòcia, el Regne Unit, França i Suïssa. Volem fer èmfasi, també, en l'augment de participació de fèmines respecte als anys anteriors.

Pel que fa a la competició, el japonès Takahisa Fujinami, pilot de Montesa, es proclama campió absolut d'aquesta 46a edició dels 3DTS.

fuji-marc-cargol
La segona i tercera plaça han estat bastant competides sent avui el dia decisiu per veure'n el desenllaç. Fujinami destacava ja al capdavant de la classificació. Oriol Noguera i Jorge Casales són finalment els pilots que ocuparan el segon i tercer lloc del podi en la classificació general.

  Posició   Pilot  Moto
1     TAKAHISA FUJINAMI        Montesa   
2     ORIOL NOGUERA    Gas Gas  
3     JORGE CASALES    Beta
4     JAIME BUSTO    Montesa
5     DOUGIE LAMPKIN    Vertigo 

 

Continue Reading

En record del nostre amic Albert

Ens ha deixat el nostre company i amic, Albert Julve i Darné, membre del Moto Club Abadesses.

La seva estimació i compromís pel MCA ha estat inigualable.

Descansa en pau, Albert.

albert-julve-


 ASJCCRDDGI GCATFCM

Motoclub Abadesses - Apartat de correus 31, 17860 Sant Joan de les Abadesses - Tel. 678.75.61.91 - E-mail staff@motoclubabadesses.com