logo.NOU2

2DTSC 2019
 
19 i 20 d'octubre
 

Galeria d'imatges 2DTSC 2019Autoria: © Marc Cargol

2 Dies Trial Santigosa - Clàssic 2019

El Moto Club Abadesses encara la recta final de la organització de l'11a edició dels 2 Dies Trial Santigosa- Clàssic (2DTSC), que tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses, els dies 19 i 20 d'octubre de 2019.

La competició mantindrà el seu caràcter internacional, els participants podran gaudir d'aproximadament de 40 zones diferents, 20 zones diferents cada dia amb un circuit de gran bellesa paisatgística, tret diferencial del trial de Santigosa.

INFORMACIÓ DE LA PROVA:
Les verificacions s'iniciaràn divendres 18, a les 19.30 h i es podràn realitzar fins a les 21.00 h. El dissabte les verificacions començaran al les 7.30 h. El primer pilot sortirà a les 9.00 h.

REPOSTATGE DE BENZINA. Hi haurà repostatge de benzina els dos dies. Es compta que seran necessaris, com a màxim 2,5 litres per dia. Els pilots hauran de proporcionar a l'organització la seva benzina degudament identificada i dins d'un bidó homologat. No s'admetran bidons no homologats.

Hi haurà, també, un control d'avituallament amb beguda i fruita.

El diumenge el primer pilot sortirà a les 8.00 h.
NOVETATS:
Per aquesta edició dels 2DTSC es mantenen els 4 nivells de dificultat. Continua havent-hi la categoria de recent creació anomenada "Iniciació Clàssic", identificada a les zones amb el color blanc, i que és de dificultat molt baixa i molt assequible, a les zones i al circuit, per tal que els corredors amb un nivell de pilotatge més baix puguin participar i gaudir de la prova. 
4 NIVELLS DE DIFICULTAT:
NIVELL BLANC Zones fàcils i molt assequibles.
NIVELL GROC Zones de dificultat molt baixa.
NIVELL VERD Zones de  dificultat baixa.
NIVELL BLAU Zones de dificultat mitjana.
CATEGORIES:
INICIACIÓ: Identificats amb el color BLANC a les zones.
PRE-65: Identificats amb el color GROC a les zones.
PRE-72: Identificats amb el color GROC a les zones.
PRE-80: Identificats amb el color VERD a les zones.
CLASSICS: Identificats amb el color GROC a les zones.
TRIALERS: Identificats amb el color VERD a les zones.
EXPERTS: Identificats amb el color BLAU a les zones.
LLICÈNCIES
Es podran inscriure tots els pilots en possessió de les següents llicències:
LLICÈNCIA HOMOLOGADA
LLICÈNCIA CATALANA
LLICÈNCIA 1 PROVA 2 dies
Important: No s'admet la llicència UFOLEP per a la participació en aquesta prova
PILOTS ESTRANGERS:

És obligatori presentar junt amb la llicència del pilot, la carta de "permís de sortida" de la federació de motociclisme del país d'origen, on ha de constar la autorització de la seva federació per a participar als 2 Dies Trial Santigosa Clàssic 2019, indicant el codi de la prova. (El nº de prova EMN és 74/227). S'ha d'enviar la carta d'autorització per email a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans de l'11 d'octubre de 2019.

PILOTS SENSE LLICÈNCIA (ESPANYOLS I ESTRANGERS):
La FCM ofereix la llicència 1 PROVA 2 dies per poder competir als 2DTSC 2019. Aquesta llicència ha de ser tramitada directament a la FCM (www.fcm.cat). Aquesta llicència no inclou repatriació en cas d'accident. En tots els casos és imprescindible portar la llicència VIGENT en el moment de les verificacions.
INSCRIPCIONS:
El preu de l'inscripció per a pilots és de 125 €, inclou l'esmorzar dels dos dies i una samarreta.

Les inscripcions es tancaran a les 24 h de l'10 d'octubre de 2019 i no s'acceptaran inscripcions posteriors. Tampoc durant el mateix dia de la cursa.

 

 

Inscripcions tancades!

Moltes gràcies, un any més, per fer-nos confiança!

Ben aviat, publicarem l'assignació de dorsals i els horaris de sortida.

Agrupacions

A continuació, trobareu l'enllaç per poder formalitzar una agrupació pels 2DTSC 2019. Enguany, no s'atendran sol·licituds d'agrupacions per cap altra via, sinó que és imprescindible accedir al formulari i inscriure's. Això donarà dorsals contigus i garantirà la sortida conjunta.

Podeu inscriure un màxim de tres pilots.

AGRUPACIONS - 2DTSC 2019 (Formulari d'agrupacions - TANCAT)

17 de setembre: Obertura de les inscripcions per a motxillers i seguidors

Obertes les inscripcions per a participar com a motxiller (amb llicència) o com a seguidor en els 2DTSC 2019! 

Enguany, hi haurà una acreditació especial per a motxillers amb llicència, per tant, cal diferenciar entre la inscripció de motxiller i la inscripció de seguidor.

- El motxiller és aquella persona que en possessió de llicència federativa assisteix a un pilot participant a la prova.

- El seguidor és aquella persona que s'inscriu per seguir la prova. Pot assistir, si s'escau, a un pilot determinat però no disposa de llicència de motxiller.

Feu aquesta distinció abans de realitzar la vostra inscripció i accediu al formulari correcte.

Més informació i inscripcions al baner lateral.

Comunicat: 2 Dies Trial Santigosa Nens

Donat l'elevat nombre de participants inscrits als 2 Dies Trial Santigosa - Clàssic 2019, la junta del Moto Club Abadesses ha decidit no assumir l'organització de la segona edició dels 2 Dies Trial Santigosa – Nens, durant el mateix cap de setmana del trial de Clàssiques. 

Lamentem comunicar aquesta decisió però ha estat necessari determinar-ho així per tal de garantir el bon funcionament i desenvolupament dels 2DTSC i de la pròpia segona edició dels 2 Dies Trial Santigosa - Nens. 

Aquesta va ser una iniciativa del Moto Club per a la promoció i el foment del trial entre els més joves i, en mesura del que sigui possible, s'intentarà mantenir amb l'organització d'una prova més específica.

Per a qualsevol qüestió, podeu adreçar-vos al telèfon 678 756 191 o bé escriviu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Més articles...


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT

Motoclub Abadesses - Apartat de correus 31, 17860 Sant Joan de les Abadesses - Tel. 678.75.61.91 - E-mail staff@motoclubabadesses.com