logo.NOU2

2DTS 2022
 
15 i 16 d'octubre
 

Inscripcions seguidors 2dtsc 2022

INSCRIPCIONS:

A partir del 9 de setembre a través del següent formulari.

Per a participar com a seguidor cal complir els següents requisits:

  • Carnet de conduir vigent, també si es menor d’edat (carnet de 74 cc o 125 cc)
  • Pòlissa d'assegurança a tercers. Es l’assegurança habitual de qualsevol vehicle motoritzat. En cas de no tenir-ne la corredoria d'assegurances Joaquim Valls (joaquimvalls.com) us ofereix la possibilitat de fer-la.
  • Pòlissa d'assegurança que cobreix danys personals. És emesa per "Arag" i està inclosa en el preu de la inscripció.
  • Els seguidors autoritzats estan obligats a signar un document de compromís per a complir les normes fixades per l'organització.
  • Els seguidors autoritzats estan obligats a portar petos acreditatius, que facilitarà l'organització, de forma visible durant el seguiment de la prova.
  • Els seguidors autoritzats estan obligats a passar CADA DIA pel control preventiu de sanejament per fer desinfecció de botes i rodes.
  • Només es pot seguir el circuit amb motos de TRIAL.
  • ESTÀ PROHIBIT pels seguidors fer les zones dels 2DTSC.
  • Els seguidors són els únics responsables dels possibles danys que puguin patir o que puguin causar a tercers.

Així doncs, per poder participar com a seguidor s'ha de presentar:

Ambdós documents s'han d'enviar, abans del 14 d’octubre del 2022, a la següent adreça de correu electrònic:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Si no es presenta la documentació requerida en el termini establert, s’anul·larà la inscripció i es procedirà al retorn de l'import d’aquesta amb un recàrrec del 35%.

L'organització adverteix que:

Els Mossos d'Esquadra, La Policia Local i Agents forestals poden sancionar els seguidors no autoritzats que segueixin la competició i també poden sancionar als seguidors autoritzats que incompleixin les normes vigents o que surtin del circuit senyalitzat.

Com que la competició transcorre per un circuit amb trams oberts al trànsit els Mossos d’Esquadra poden demanar-vos en qualsevol moment tota la documentació, per tant, és important portar-la sempre amb vosaltres.

La organització no realitzarà transport de benzina pels seguidors. El circuit pot realitzar-se sense repostatge.

Per últim, informar que el MCA posa a disposició pàrquing per a les motocicletes dels seguidors, aquest serà un espai exterior però vigilat. El cost d’aquest servei serà de 5 euros/nit i el pagament es realitzarà a l'oficina de cursa.

IMPORTANT: LÍMIT MÀXIM DE 40 SEGUIDORS PER DIA.

PREU DE LA INSCRIPCIÓ:

1 DIA: 60 € (Un esmorzar + assegurança)

2 DIES: 90 € (Dos esmorzars + assegurança) 

NO S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS POSTERIORS AL DIA 13 D’OCTUBRE I TAMPOC A L'OFICINA DE CURSA.

2 Dies Trial Santigosa - Clàssic 2022

El Moto Club Abadesses encara la recta final de la organització de l'12a edició dels 2 Dies Trial Santigosa- Clàssic (2DTSC), que tindrà lloc a Sant Joan de les Abadesses, els dies 15 i 16 d'octubre de 2022.

La competició mantindrà el seu caràcter internacional, els participants podran gaudir d'aproximadament de 40 zones diferents, 20 zones diferents cada dia amb un circuit de gran bellesa paisatgística, tret diferencial del trial de Santigosa.

INSCRIPCIONS:
Les inscripcions per la prova poden fer-se a partir del 16 d'agost.
INFORMACIÓ DE LA PROVA:

Les verificacions s'iniciaràn divendres 14, a les 19.30 h i es podràn realitzar fins a les 21.00 h. El dissabte les verificacions començaran al les 7.30 h. El primer pilot sortirà a les 9.00 h.

REPOSTATGE DE BENZINA. Hi haurà repostatge de benzina els dos dies. Es compta que seran necessaris, com a màxim 2,5 litres per dia. Els pilots hauran de proporcionar a l'organització la seva benzina degudament identificada i dins d'un bidó homologat. No s'admetran bidons no homologats.

Hi haurà, també, un control d'avituallament amb beguda i fruita.

El diumenge el primer pilot sortirà a les 8.00 h.
4 NIVELLS DE DIFICULTAT:
NIVELL BLANC Zones fàcils i molt assequibles.
NIVELL GROC Zones de dificultat molt baixa.
NIVELL VERD Zones de  dificultat baixa.
NIVELL BLAU Zones de dificultat mitjana.
CATEGORIES:
INICIACIÓ: Identificats amb el color BLANC a les zones.
PRE-65: Identificats amb el color GROC a les zones.
PRE-72: Identificats amb el color GROC a les zones.
PRE-80: Identificats amb el color VERD a les zones.
CLASSICS: Identificats amb el color GROC a les zones.
TRIALERS: Identificats amb el color VERD a les zones.
EXPERTS: Identificats amb el color BLAU a les zones.
LLICÈNCIES
Es podran inscriure tots els pilots en possessió de les següents llicències:
LLICÈNCIA HOMOLOGADA
LLICÈNCIA CATALANA
LLICÈNCIA 1 PROVA 2 dies
Important: No s'admet la llicència UFOLEP per a la participació en aquesta prova
PILOTS ESTRANGERS:

És obligatori presentar junt amb la llicència del pilot, la carta de "permís de sortida" de la federació de motociclisme del país d'origen, on ha de constar la autorització de la seva federació per a participar als 2 Dies Trial Santigosa Clàssic 2022, indicant el codi de la prova. (El nº de prova EMN és 74/315). S'ha d'enviar la carta d'autorització per email a l'adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 6 d'octubre de 2022.

PILOTS SENSE LLICÈNCIA (ESPANYOLS I ESTRANGERS):
La FCM ofereix la llicència 1 PROVA 2 dies per poder competir als 2DTSC 2022. Aquesta llicència ha de ser tramitada directament a la FCM (www.fcm.cat). Aquesta llicència no inclou repatriació en cas d'accident. En tots els casos és imprescindible portar la llicència VIGENT en el moment de les verificacions.
INSCRIPCIONS:
El preu de l'inscripció per a pilots és de 160 €, inclou l'esmorzar dels dos dies i una samarreta.

Les inscripcions es tancaran a les 24 h del 6 d'octubre de 2022 i no s'acceptaran inscripcions posteriors. Tampoc durant el mateix dia de la cursa.

 

 

Gran èxit de la segona edició d’una prova de BikeTrial, enguany puntuable tant pel Campionat de Catalunya com pel Campionat d’Espanya de BikeTrial 2022

  • Realitzada el passat diumenge 10 de juliol als voltant de l'Ermita de Sant Antoni de Pàdua a Sant Joan de les Abadesses

El passat cap de setmana, el Motoclub Abadesses amb el suport de la Unió Catalana de BikeTrial, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i Planet Trial, va organitzar la segona de les tres proves que conformen tant el Campionat de Catalunya com el Campionat d’Espanya de BikeTrial 2022. Un total de 80 participants van voler ser partícips de les zones d’aquest magnífic entorn al voltant de l'Ermita de Sant Antoni, en un terreny amb forts desnivells i grans pedres i arrels, esdevenint un gran espectacle tant per participants com per tots els seguidors que es van desplaçar fins a la comarca per gaudir d’aquesta nova edició. Participants d’arreu del territori català es van donar cita a Sant Joan de les Abadesses, així com d’altres procedències com Astúries, Andalusia, País Valencià, Comunitat de Madrid o País Basc. Destacar també la presència de molts dels integrants de la Selecció Catalana de BikeTrial, reconeguda internacionalment com a nació i vigent medalla d’or al Campionat d’Europa de 2021.

El Director organitzatiu de la prova i President de la Unió Catalana de BikeTrial, Jordi Casablanca, valorava molt satisfactòriament el resultat d’aquesta segona prova del campionat: “ha sigut tot un honor i un plaer poder organitzar la segona edició ja del Campionat de Catalunya de BikeTrial  i enguany que hagi sigut puntuable també pel Campionat d’Espanya. Sant Joan de les Abadesses és un autèntic paradís per la pràctica del BikeTrial i a l’organitzar aquestes proves, a part de l’impacte econòmic que suposa per la comarca, donem a conèixer un lloc ideal per venir a entrenar i poder gaudir de tot l’entorn i serveis que envolta. Gràcies a la col.laboració del Moto Club Abadesses, l’Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i a l'escola de BikeTrial PROTRIALS, hem pogut gaudir d’una magnífica jornada biketrialera en familia, on el bon ambient i el xou dels participants ha imperat en tot moment. Crec que entre totes i tots hem sabut compartir i transmetre la nostra il.lusió d’aquesta disciplina tan divertida i que tan ens agrada, i el resultat ha sigut un magnífic espectacle. No podíem conmemorar de millor forma el 30 aniversari del BikeTrial.”

Feu clic aquí per consultar les classificacions en les diferents categories. 

 
52207512574 a9df1fa76f b

>>> Vés a la galeria de fotos

Autoria: © Antonio Gris Pérez

Sant Joan de les Abadesses acollirà la segona edició d’una prova oficial de BikeTrial, enguany puntuable tant pel Campionat de Catalunya com d’Espanya de BikeTrial 2022

- Tindrà lloc el proper diumenge 10 de juliol a les immediacions de la Ermita de Sant Antoni del municipi.

- A la competició assistiran la majoria dels pilots seleccionats per participar al Campionat d'Europa de BikeTrial 2022 (23 de juliol, Alemanya) i al Campionat del Món de BikeTrial 2022 (10-14 d'agost, Cantabria) representant a la Selecció Catalana i la Selecció Espanyola.

La segona prova del Campionat de Catalunya i d'Espanya de BikeTrial 2022 tindrà lloc el proper cap de setmana del 10 de juliol a Sant Joan de les Abadesses. La prova, puntuable per tots dos campionats, serà organitzada pel Moto Club Abadesses, amb el suport de la Unió Catalana de BikeTrial, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i Planet Trial, essent la segona de les tres proves que conformen cada campionat.

Els millor pilots estatals es donaran cita el pròxim diumenge de 9h a 14 h, en un entorn immillorable per a la pràctica.

Els participants hauran de fer dues voltes a un màxim de 6 zones intentant posar els mínims cops el peu a terra. Les inscripcions es poden fer a través de la web de la Unió Catalana de BikeTrial (www.biketrial.cat) o a través de la App de la Unió Catalana de BikeTrial (Playoff Informàtica), on també hi ha tota la informació de la competició.

Continue Reading

Els '3DTS' protagonistes del canal Esport 3

Aquesta setmana els 3 Dies Trial Santigosa seran protagonistes al canal Esports 3. 

La primera emissió serà dimarts, a les 20 h. 

Consulteu la graella i no us perdeu el documental 3 Dies Trial Santigosa - 50 anys

 

WhatsApp_Image_2022-05-30_at_09.35.20.jpeg

Més articles...


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT