logo.NOU2

2DTS 2020
 
Cancel.lat per Coronavirus
 

Comunicat: 2 Dies Trial Santigosa Nens

Donat l'elevat nombre de participants inscrits als 2 Dies Trial Santigosa - Clàssic 2019, la junta del Moto Club Abadesses ha decidit no assumir l'organització de la segona edició dels 2 Dies Trial Santigosa – Nens, durant el mateix cap de setmana del trial de Clàssiques. 

Lamentem comunicar aquesta decisió però ha estat necessari determinar-ho així per tal de garantir el bon funcionament i desenvolupament dels 2DTSC i de la pròpia segona edició dels 2 Dies Trial Santigosa - Nens. 

Aquesta va ser una iniciativa del Moto Club per a la promoció i el foment del trial entre els més joves i, en mesura del que sigui possible, s'intentarà mantenir amb l'organització d'una prova més específica.

Per a qualsevol qüestió, podeu adreçar-vos al telèfon 678 756 191 o bé escriviu-nos a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT

Motoclub Abadesses - Apartat de correus 31, 17860 Sant Joan de les Abadesses - Tel. 678.75.61.91 - E-mail staff@motoclubabadesses.com