logo.NOU2

 
 
 
3DTS 2023
 
7, 8 i 9 d'abril
 
 
 
 
 

Informació per als motxillers (amb llicència)

El Departament de Medi Ambient ens obliga a portar un control dels seguidors motoritzats per tal d’evitar la massificació i poder fer una profilaxi per prevenir el risc de transmissió d'infeccions d'origen biològic a través de rodes i botes.

L'organització considera imprescindible que els motxillers de la prova complexin els següents requisits:

  • Disposar de la llicència de motxiller emesa per la Federació competent.
  • Els motxillers autoritzats estan obligats a portar de forma visible durant el seguiment de la prova, els petos acreditatius que facilitarà l'organització,.
  • Els motxillers autoritzats estan obligats a passar CADA DIA pel control preventiu de sanejament per fer desinfecció de botes i rodes. En aquest control, s’entregarà el tiquet pel dinar del mateix dia.
  • Només es pot seguir el circuit amb motos de TRIAL.
  • ESTÀ PROHIBIT pels motxillers fer les zones dels 3DTS.
  • Els motxillers hauran de verificar obligatòriament el 8 d'octubre, durant el procés de verificacions técnico-administratives.


L'organització adverteix que:

Els Mossos d'Esquadra, La Policia Local i Agents forestals poden sancionar els seguidors i motxillers no autoritzats que segueixin la competició i també poden sancionar als seguidors i motxillers autoritzats que incompleixin les normes vigents o que surtin del circuit senyalitzat.

Com que la competició transcorre per un circuit amb trams oberts al trànsit els Mossos d’Esquadra poden demanar-vos en qualsevol moment tota la documentació, per tant, és important portar-la sempre amb vosaltres.

Per últim, informar que el MCA posa a disposició pàrquing per a les motocicletes dels seguidors i motxillers, aquest serà un espai exterior però vigilat. El cost d’aquest servei serà de 5 euros/nit i el pagament es realitzarà a l'oficina de cursa.

IMPORTANT: EL LÍMIT MÀXIM ÉS DE 80 SEGUIDORS / MOTXILLERS PER DIA.

NO S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS POSTERIORS AL DIA 1 D'OCTUBRE I TAMPOC A L'OFICINA DE CURSA.


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT