logo.NOU2

2 Dies Trial Santigosa - Clàssic: HISTÒRIA

El Moto Club Abadesses es va iniciar en l’organització de proves de trial clàssic el 23 de novembre de l’any 2008 amb l’organització d'una prova de la Copa Catalana de Clàssiques d’un dia de durada. Degut a l’èxit assolit i aprofitant les circumstàncies del calendari de clàssiques, el 23 i 24 d’octubre de l’any 2009 van néixer els '2 Dies Trial Santigosa - Clàssic' que volen mantenir l’essència de les primeres edicions dels mítics '3 Dies Trial Santigosa' que tenen origen, l'any 1972, en aquestes mateixes zones i pels qual han passat els millors pilots del món: Walter Luft, Rob Edwads, Yrjo Vesterinen, Ulf Karlson, Martin Lampkin, Eddy Lejeune, Pere Pi, Manuel Soler, Toni Gorgot…
 
Per evocar el lligam entre les dues competicions, cada any el disseny del cartell dels '2 Dies Trial Santigosa - Clàssic' és una rèplica del cartell de l’edició dels '3 Dies Trial Santigosa'.

Classiques5CARACTERÍSTIQUES DE LA COMPETICIÓ: La competició està reservada exclusivament a motos de trial clàssiques.

S’estableixen les següents categories:

INICIACIÓ CLÀSSIC: Identificats amb el color blanc en les zones.
PRE-65: Identificats amb el color groc en les zones.
PRE-72: Identificats amb el color groc en les zones.
PRE-80: Identificats amb el color verd a les zones.
CLÀSSICS: Identificats amb el color groc en les zones.
TRIALERS: Identificats amb el color verd a les zones.
EXPERTS: Identificats amb el color blau en les zones.

Al 2017, s'incorpora, doncs, una categoria nova 'Iniciació Clàssic' identificada a les zones amb el color blanc, i que serà de dificultat molt baixa i molt assequible, a les zones (un màxim de 20) i al circuit, per tal que els corredors amb un nivell de pilotatge més baix puguin participar i gaudir dels 2DTSC.


ITINERARI i ZONES
: L'itinerari i les zones coincideixen amb una part del circuit històric de les primeres edicions dels 3DTS. Cada dia es fa una única volta a un circuit d'uns 20 km amb 20 zones non-stop diàries. Durant els 2DTSC es fan un total de 40 zones diferents, 20 cada dia.
 
A les zones s'estableixen 4 nivells de dificultat:

NIVELL BLANC: Zones fàcils i assequibles.
NIVELL GROC:
dificultat molt baixa.
NIVELL VERD: dificultat baixa.
NIVELL BLAU: dificultat mitjana.

ASSISTÈNCIA: El repostatge de gasolina, a priori, no és necessari. Cal consultar les especificacions per a cada una de les edicions de la prova.
 

 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT

Motoclub Abadesses - Apartat de correus 31, 17860 Sant Joan de les Abadesses - Tel. 678.75.61.91 - E-mail staff@motoclubabadesses.com