logo.NOU2

Pau Martínez, pilot de Vertigo, guanya els 3 Dies Trial Santigosa 2023

Pau Martínez D2 - Foto Marc Cargol

Pau Martínez | Foto: Marc Cargol

El podi el completen Pablo Suárez (Montesa), com a segon classificat, i Arnau Farré (Sherco) en la tercera posició.

 e6c63aa5-5273-4bb5-88d1-2131a7739d91 

820e6243-d9dc-42a9-bb86-f9c24ce073a4    

La prova s'ha desenvolupat sense incidències remarcables i Pau Martínez ha aconseguit col·locar-se com a primer classificat, després que Miquel Gelabert fes dos cincs, que l'han condemnat a perdre el lideratge de la prova. Durant els dos primers dies, Gelabert no havia fet ni un sol peu, però una mala última jornada l'ha fet baixar al quart lloc. A la segona posició, ben a prop de Martínez, hi ha quedat Pablo Suárez amb cinc peus, els mateixos que Martínez. El desempat, en aquest cas, ha afavorit el pilot de Vertigo. A la tercera posició, amb vuit punts, s'hi ha situat Arnau Farré, que ha guanyat el tercer dia.

Durant el transcurs de la prova, molt públic ha freqüentat les zones d'aquests tres dies de circuit i ha acabat de gaudir d'aquesta última jornada de trial. El temps ha acompanyat durant les tres jornades, amb una temperatura excel·lent per a la pràctica del trial.

Enguany, ha destacat la participació d'Arnau Farré, Miquel Gelabert, Pablo Suárez, Marc Freixa, Pau Martínez, Amos Bilbao i Oriol Noguera, entre d'altres. En fèmines, ha estat un luxe comptar amb la participació de Berta Abellán, durant els tres dies, i Laia Sanz, el primer. Hem comptat, també, amb una participació de pilots internacionals molt alta. Han vingut participants d'Anglaterra, Suïssa, Costa Rica, els Estats Units, França... Un any més, els 3 Dies Trial Santigosa, és una de les proves de referència a escala mundial.

Continue Reading

Miquel Gelabert reforça el lideratge dels 3DTS

Miquel Gelabert ha reforçat el lideratge del 3 Dies Trial Santigosa, aconseguint 0 peus per segon dia consecutiu. Durant aquesta segona jornada, a la segona posició hi continua Pablo Suárez, amb 4 peus, i a la tercera Pau Martínez, amb 5.

Al final de la jornada, a la zona indoor, ha tingut lloc l'exhibició de Berta Abellán, Arnau Farré i Miquel Gelabert, i ha estat tot un èxit. Una vegada més, s'ha vist un gran ambient a la zona, amb un gran nombre d'assistents.

Cal recordar que està en marxa la V edició del concurs fotogràfic i d'Instagram. Encara queda un dies perquè la gent pugui fer les seves fotos dels 3DTS.

 

Miquel Gelabert - Foto Marc Cargol -D2

 Miquel Gelabert | Foto: Marc Cargol

 

Pablo Suárez D2 - Foto Marc Cargol

Pablo Suárez | Foto: Marc Cargol

 

Pau Martínez D2 - Foto Marc Cargol

Pau Martínez | Foto: Marc Cargol

 

Miquel Gelabert es posa al capdavant dels 3DTS

La primera jornada de la 51a edició dels 3 Dies Trial Santigosa ha transcorregut amb èxit

Aquest matí a les vuit, s'ha donat el tret de sortida als 3 Dies de Trial Santigosa 2023. Els més de 200 pilots han anat sortint un darrere l'altre en intervals d'un minut des d'aquella hora i fins a les 11. El primer dorsal en sortir ha estat el número 1 i correlativament han anat sortint els altres pilots fins l'últim.

El temps en aquest primer dia de la cinquantaunena edició ha estat immillorable, amb sol i temperatures prou altes a mesura que ha anat avançant el dia. El públic ha estat fidel a l'espectacle que ofereixen aquests tres dies de trial i ha acudit a les zones per veure'n l'actuació dels pilots. El terreny s'ha mantingut òptim per a la pràctica del trial i, com sempre, tan pilots com membres de l'organització han vetllat per preservar l'entorn.

Al llarg de tota la jornada s'han hagut de superar 30 zones que acabaven en un indoor de bastant nivell, que alguns pilots han decidit esquivar. Entre les zones 5 i 6 hi ha hagut una petita aglomeració de pilots, però no ha suposat cap problema. El total del recorregut comptava d'uns 54 km que es notaven a les cames dels corredors a mesura que arribaven al paddock.

Després d'aquest primer dia, Miquel Gelabert és el líder dels 3DTS. El pilot ha fet 0 peus, mostrant un gran nivell durant tot el recorregut. Seguidament, Pablo Suárez i Pau Martínez estan empatats a un peu a la segona i tercera posició. Cal destacar la gran actuació del pilot local Aniol Llamas, qui, amb 11 punts, se situa tretzè a la general.

WhatsApp Image 2023-04-07 at 20.48.54

Miquel Gelabert | Foto: Marc Cargol

 

WhatsApp Image 2023-04-07 at 20.49.03

Pablo Suárez | Foto: Marc Cargol

 

WhatsApp Image 2023-04-07 at 20.49.14

 Aniol Llamas | Foto: Marc Cargol

Al final de la jornada, a la zona indoor, ha tingut lloc l'exhibició de bici trial, a càrrec de l'escoleta del Moto Club Abadesses i Planet Trial, i ha estat molt lluïda. Cal recordar que està en marxa la V edició del concurs fotogràfic i d'Instagram. Encara queden dos dies perquè la gent pugui fer les seves fotos dels 3DTS. Des del Moto Club Abadesses, volem agrair a tothom qui ha fet possible que, una vegada més, funcioni tot l'engranatge i la primera jornada s'hagi desenvolupat amb èxit!

 

Tot a punt per a la 51a edició dels 3 Dies Trial Santigosa, els dies 7, 8 i 9 d’abril

- Prop d'un 20% dels 230 inscrits són pilots estrangers, la majoria d'ells, italians, francesos i britànics

- El santjoaní Aniol Llamas, un dels principals atractius d'aquesta edició després d'obtenir els subcampionats d'Espanya i de Catalunya en la categoria cadet

- El Moto Club Abadesses continua treballant per demostrar que els 3DTS no tenen impacte ecològic i consolidar l'àrea de trial

El Moto Club Abadesses torna a organitzar els 3 Dies Trial Santigosa, una de les proves referents de trial de llarga durada i la segona més antiga del món d'aquest tipus, després de la celebració especial del 50è aniversari, l'any passat.

Com sempre, l'interès de la cita portarà a Sant Joan de les Abadesses més de dos centenars de pilots d'arreu del món, amb més de deu nacionalitats representades, entre les quals França, Itàlia, el Regne Unit, Països Baixos, la República Txeca, Suïssa, Alemanya, els EUA, Costa Rica i el Japó. L'entusiasme per la competició va fer que les primeres 100 inscripcions s'assolissin en tan sols vuit minuts i que, un cop se sortegen la resta entre les persones interessades, cada any es creïn llistes d'espera de pilots que s'han quedat fora, a l'espera d'una baixa.

3DTS 2023

La indústria del motor també hi serà representada amb les principals marques del mercat, que donen suport a l'organització i aprofiten la qualitat excepcional dels 3DTS com a aparador i també per a posar a prova nous models o peces. Tampoc se la volen perdre els pilots punters del mundial, que sempre que la competició oficial els ho permet, s'acosten a Sant Joan de les Abadesses en alguna jornada o altra.

Continue Reading

Més articles...


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT