Davant la situació actual per a la contenció de la Covid-19, el Moto Club Abadesses emet aquest comunicat per informar d'un canvi de dates de l'edició dels 3 Dies Trial Santigosa: la prova se celebrarà al mes d'octubre.
La decisió d'ajornar el calendari es pren davant la situació excepcional d'emergència sanitària, per tal d'evitar al màxim el risc de contagis per coronavirus i tenint en compte que la incertesa de l'evolució de la pandèmia a curt termini que fa pensar en la inviabilitat de celebrar els 3DTS, com és habitual, per Setmana Santa.

La tradicional cita amb el món del motor que cada any té lloc, per aquestes assenyalades dates, a Sant Joan de les Abadesses, haurà d'esperar i els 3DTS d'enguany es faran els dies 9, 10 i 11 d'octubre.

Després de la cancel·lació definitiva de l'edició de l'any 2020 aquesta torna a ser una decisió difícil per l'entitat però seguim amb la ferma intenció de vetllar per la salut i seguretat de totes i tots i alhora intentar garantir al màxim la celebració de la prova en les dates previstes.

En aquest sentit, cal subratllar que el calendari aprovat queda supeditat a la situació d'evolució de la pandèmia i que serà necessari adaptar-nos a les circumstàncies i possibles limitacions d'organització.

Recordem que podeu consultar la nostra pàgina web o seguir-nos a les xarxes socials per disposar de la informació més actualitzada.

nova-data-3dts21

S3 - Tienda de Motocross, Enduro, Trail y Trial | GreenlandMX
Montesa
Beta
TRRS
Logo Marque Sherco
logo VERTIGO
GasGas Logo red 4c RZ PRINT
kontra kos
COMAS-Logo-Web
logo-hebo
logos-Sorra-1
M4-RACING-PARTS
sil
non_stop.png

Fotografies dels 3DTS 2022 disponibles a Foto Montse
Més informació i peticions a: foto@fotomontse.com

logo-foto-montse