logo.NOU2

Obertura d'inscripcions per als seguidors dels 3DTS

INFORMACIÓ

A causa de la falta de control i massificació que es pot produir degut als seguidors motoritzats i a la necessitat de prevenir l'hipotètic risc de transmissió d'infeccions d'origen biològic a través de rodes i botes, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya demana el control sobre els seguidors amb moto. Per aquest motiu i per ordre del Departament de Medi Ambient, els seguidors autoritzats estan obligats a passar diàriament el control preventiu de sanejament amb desinfecció de botes i rodes. Només podran seguir el circuit de la prova els seguidors amb moto de trial que disposin de l'autorització de l'organització.

No hi haurà acreditació especial per a motxillers, sinó que s'han d'acreditar com a seguidors.

Els seguidors autoritzats han de tenir la motocicleta de trial degudament matriculada i amb assegurança en vigor.

Està prohibit per als seguidors fer les zones dels 3DTS.

No s'autoritzaran seguidors amb motos que no siguin de trial. Els Mossos d'Esquadra, Policia Local i Agents forestals poden sancionar els seguidors no autoritzats que segueixin la competició i també poden sancionar als seguidors autoritzats que incompleixin les normes vigents o que surtin del circuit senyalitzat. La competició transcorre per un circuit amb trams oberts al trànsit i els seguidors son els únics responsables dels possibles danys que puguin patir o que puguin causar a tercers.

L'organització facilitarà als seguidors petos acreditatius per al seguiment de la prova, i estaran obligats a portar-lo de forma visible durant el seguiment de la prova. Els seguidors autoritzats estaran obligats a signar un document de compromís per a complir les normes fixades per l'organització.

DATES I PREU D'INSCRIPCIÓ 

Els seguidors s'hauran de registrar a partir del dia 1 de febrer i fins al 17 de març a través de la nostra pàgina web i pagar el servei d'avituallament i proveïment de gasolina.

1 DIA: 30€ (1 dinar + un repostatge diari)
2 DIES: 50€ (2 dinars + un repostatge diari)
3 DIES: 65€ (3 dinars + un repostatge diari)

NO S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS POSTERIORS AL DIA 17 DE MARÇ, TAMPOC A L'OFICINA DE CURSA.
IMPORTANT: LÍMIT MÀXIM DE 85 SEGUIDORS PER DIA.


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT