logo.NOU2

El Moto Club Abadesses es prepara per la 45ena edició dels 3DTS

Us avancem les últimes novetats de la 45ena edició dels 3 Dies Trial Santigosa, que es celebrarà els dies 25, 26 i 27 de març a Sant Joan de les Abadesses.

MÉS DE 200 PILOTS INSCRITS

Es consolida amb èxit la gran participació de les últimes edicions. Amb la finalitat de mantenir la qualitat i sostenibilitat dels 3DTS, el Moto Club Abadesses ha limitat el número màxim de participants. Les 150 primeres places ja han estat adjudicades i ja hi ha més de 50 pilots en llista d'espera. Totes les sol·licituds d'inscripció rebudes fins al 25 de febrer entraran en un sorteig per a l'adjudació final de la resta de places disponibles. 

PRIMERES CONFIRMACIONS DE PILOTS OFICIALS

Les principals marques estaran presents als 3DTS desplaçant els seus camions d'assistència al paddock de Sant Joan de les Abadesses i participant amb alguns dels seus millors pilots.

Vértigo ha confirmat la participació de James Dabill, Francesc Moret i la presència de Jeroni Fajardo el diumenge 27 de març. Montesa, per ara, ha confirmat la presència de Marc Freixa, que compta amb 5 victòries als 3DTS en el seu palmarès. Sherco també ha confirmat la participació de Miquel Gelabert. Per part de Beta, s'espera la presència de Jorge Casales, i la de Jordi Pascuet per part de JTGas. La coincidència amb la última prova del mundial de XTRIAL indoor a Marsella el divendres 25 de març ha impedit la participació d'algunes de les figures mundialistes als 3DTS, tot i que s'espera que algun altre pilot d'elit finalment pugui assistir a la prova.

Els 3DTS es consolida com un dels trials europeus amb major presència de pilots internacionals i el primer de l'estat espanyol. Cal destacar la participació de més de 50 pilots estrangers, principalment escocesos i anglesos, així com francesos i suïssos. A més, també hi haurà nombrosos pilots espanyols, de manera que s'espera tornar a reviure el gran ambient que la prova tenia durant la seva època daurada, als anys 70.

CATEGORIA MOTOS ELÈCTRIQUES

Per primera vegada als 3DTS s'obre una categoria per a motos elèctriques. Independentment d'això, les motos elèctriques també podran competir amb les motos de gasolina en les altres categories establertes.  

SEGUIDORS

A causa de la falta de control i la massificació que es pot produir a causa dels seguidors motoritzats incontrolats, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya demana el control sobre els seguidors en moto. Per aquest motiu, només podran seguir el circuit de la prova els seguidors en motos de trial (no s'accepten motos d'enduro ni altres especialitats) que disposin de l'autorització de la organització. Hi ha un número màxim d'autoritzacions per dia i s'han de realitzar les sol·licituds abans del 17 de març a través del nostre web. No s'acceptaran nous seguidors durant els dies de competició. 

VI TROFEU RICARD PINET

El Trofeu Ricard Pinet es va crear per mantenir viva la memòria del que va ser el nostre Director de Cursa ininterrompudament des de la primera edició dels 3DTS l'any 1972 i que va ser un incansable promotor del trial entre els més joves. Aquest trofeu s'atorgarà al pilot més jove que quedi millor classificat als 3DTS.

Amb la finalitat de fomentar la participació de pilots joves a la prova, un any més el Moto Club Abadesses ofereix un preu especial per a les inscripcions dels pilotsmés joves (Juvenil i Cadet) amb un descompte respecte el preu de la inscripció normal. 

Per primera vegada, s'estableix una edat mínima de participació als 3DTS, per la qual només podran participar-hi els nascuts a partir del 2005.


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT