logo.NOU2

Classificacions i Nota de premsa divendres 25 de març

La 45ena edició dels Tres Dies de Trial Santigosa ha començat avui amb 216 pilots participants

Aquest matí, s'ha donat el tret de sortida als Tres Dies de Trial Santigosa a dos quarts de 9. Els més de 200 pilots han anat sortint un darrera l'altre en intervals de mig minut des d'aquella hora fins a les 11. El primer dorsal en sortir ha estat el número 1 i correlativament han anat sortint els altres pilots fins l'últim.

El temps en aquesta 45ena edició s'ha mantingut bastant estable tret d'unes gotes de pluja que han caigut sobre les 4, hora en la que alguns pilots ja finalitzaven la primera jornada. El que si cal destacar és el fred que ha fet durant tot el dia degut a l'aire. No obstant, el públic ha estat fidel a l'espectacle que ofereixen aquests tres dies de trial i ha acudit a les zones per veure'n l'actuació dels pilots.

Al llarg de tota la jornada s'han hagut de superar 30 zones que acabaven en un indoor de bastant nivell que molts pilots han decidit esquivar. El total del recorregut comptava d'uns 54 km que es notaven a les cames dels corredors a mesura que arribaven al paddock.

Per ara, sembla que hi ha cinc favorits que es disputaran el podi. El tres primers, sobretot, tenen resultats molt ajustats i són grans candidats a obtenir el primer lloc.

Posició

Pilot

Marca

Dia 1

Dia 2

Dia 3

Total

1

 Marc Freixa  Montesa  1      1

2

 Miquel Gelabert  Sherco  2      2

3

 James Dabill  Vertigo  3    

4

 Pol Tarrés TRS   9    

5

 Francesc Moret  Vertigo  11     11

Classificacions primer dia - divendres 25 de març

Nota de premsa en pdf - divendres 25 de març 


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT