logo.NOU2

5 de març: Obertura de les inscripcions per als seguidors dels 3DTS

A causa de la falta de control i massificació que es pot produir a causa dels seguidors motoritzats i a la necessitat de prevenir l'hipotètic risc de transmissió d'infeccions d'origen biològic a través de rodes i botes, el Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya demana el control sobre els seguidors amb moto. Per aquest motiu i per ordre del Departament de Medi Ambient, els seguidors autoritzats estan obligats a passar diàriament el control preventiu de sanejament amb desinfecció de botes i rodes. Només podran seguir el circuit de la prova els seguidors amb moto de trial que disposin de l'autorització de l'organització. No hi haurà acreditació especial per a motxillers, sinó que s'han d'acreditar com a seguidors.

Els seguidors autoritzats han de tenir el carnet de conduir i la motocicleta de trial degudament matriculada i amb assegurança en vigor. Està prohibit per als seguidors fer les zones dels 3DTS.

No s'autoritzaran seguidors amb motos que no siguin de trial. Els Mossos d'Esquadra, Policia Local i Agents forestals poden sancionar els seguidors no autoritzats que segueixin la competició i també poden sancionar als seguidors autoritzats que incompleixin les normes vigents o que surtin del circuit senyalitzat. La competició transcorre per un circuit amb trams oberts al trànsit i els seguidors són els únics responsables dels possibles danys que puguin patir o que puguin causar a tercers.

L'organització facilitarà als seguidors petos acreditatius per al seguiment de la prova, i estaran obligats a portar-lo de forma visible durant el seguiment de la prova. Els seguidors autoritzats estaran obligats a signar un document de compromís per a complir les normes fixades per l'organització.

DATES I PREU D'INSCRIPCIÓ

Els seguidors s'hauran de registrar del 5 al 17 de març a través de la nostra pàgina web i pagar el servei d'avituallament i proveïment de gasolina.

1 DIA: 40 € (1 dinar + un repostatge de benzina diari)
2 DIES: 60 € (2 dinars + un repostatge de benzina diari)
3 DIES: 80 € (3 dinars + un repostatge de benzina diari)

NO S'ACCEPTARAN INSCRIPCIONS POSTERIORS AL DIA 17 DE MARÇ I TAMPOC A L'OFICINA DE CURSA.

IMPORTANT: LÍMIT MÀXIM DE 85 SEGUIDORS PER DIA.


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT