logo.NOU2

3DTS 2023
 
April 7th, 8th and 9th
 

V Concurs Fotogràfic '3 Dies Trial Santigosa' i concurs d'Instagram

El Moto Club Abadesses i el Grup Fotogràfic Abadesses convoquen el V Concurs Fotogràfic + Concurs Instagram '3 Dies Trial Santigosa'.

Premis molt atractius per a les millors fotografies!

Consulta les bases aquí i anima't a participar!

PRIMER-PREMI---JOAN-POUS

Foto: Joan Pous. Premi a la millor fotografia del 'IV Concurs Fotogràfic 3 Dies Trial Santigosa' (2022) 

 

Tot a punt per a la 51a edició dels 3 Dies Trial Santigosa, els dies 7, 8 i 9 d’abril

- Prop d'un 20% dels 230 inscrits són pilots estrangers, la majoria d'ells, italians, francesos i britànics

- El santjoaní Aniol Llamas, un dels principals atractius d'aquesta edició després d'obtenir els subcampionats d'Espanya i de Catalunya en la categoria cadet

- El Moto Club Abadesses continua treballant per demostrar que els 3DTS no tenen impacte ecològic i consolidar l'àrea de trial

El Moto Club Abadesses torna a organitzar els 3 Dies Trial Santigosa, una de les proves referents de trial de llarga durada i la segona més antiga del món d'aquest tipus, després de la celebració especial del 50è aniversari, l'any passat.

Com sempre, l'interès de la cita portarà a Sant Joan de les Abadesses més de dos centenars de pilots d'arreu del món, amb més de deu nacionalitats representades, entre les quals França, Itàlia, el Regne Unit, Països Baixos, la República Txeca, Suïssa, Alemanya, els EUA, Costa Rica i el Japó. L'entusiasme per la competició va fer que les primeres 100 inscripcions s'assolissin en tan sols vuit minuts i que, un cop se sortegen la resta entre les persones interessades, cada any es creïn llistes d'espera de pilots que s'han quedat fora, a l'espera d'una baixa.

3DTS 2023

La indústria del motor també hi serà representada amb les principals marques del mercat, que donen suport a l'organització i aprofiten la qualitat excepcional dels 3DTS com a aparador i també per a posar a prova nous models o peces. Tampoc se la volen perdre els pilots punters del mundial, que sempre que la competició oficial els ho permet, s'acosten a Sant Joan de les Abadesses en alguna jornada o altra.

Continue Reading

Followers and backpacker registration 2023

Registrations for 3dts 2023 followers and backpackers are opened!

There is a special accreditation for backpackers in possession of a federative license; therefore, it is necessary to differentiate between the registration of backpacker and the registration of the follower.

- The backpacker is the person who is in possession of a federative backpacker license attends a pilot participating in the race. Backpacker registration form

- The follower is the one who signs up to follow the race. Can attend, if applicable, a certain driver but  doesn't have a backpacker's licenseFollowers registration form.

 

The MCA provides parking for the motorcycles of the followers, this park will be an outdoor but guarded. The cost of this service will be 5 € per night and payment will be made in the career office.

The Environment Department from the Generalitat of Catalonia asks for the control over the motorcycles to avoid overcrowding and to be able to do prophylaxis to prevent the risk of transmission of biological infections through wheels and boots.

IMPORTANT: MAXIMUM OF 75 FOLLOWERS/BACKPACKERS PER DAY

Inscripcions pilots tancades!

Moltes gràcies a totes i tots, un any més!

El divendres 27 de gener es realitzarà el sorteig per a l'adjudicació final de places per les sol·licituds en llista d'espera.

Amb la màxima celeritat possible es notificarà l'acceptació als interessats i s'obrirà un nou termini de pagament per formalitzar la inscripció.

* Les inscripcions per a seguidors s'obriran el dia 21/02/23, aviat informarem del procediment.

Gas als 3DTS 2023!

More Articles ...


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT