logo.NOU2

El japonès Takahisa Fujinami, pilot de Montesa, es proclama campió absolut d'aquesta 46a edició dels 3 Dies Trial Santigosa

Un dia de sol esplèndid ens ha acompanyat durant l'última jornada de la 46a edició dels 3 Dies Trial Santigosa. La prova ha seguit desenvolupant-se sense cap incidència remarcable i, des de tots els àmbits, destaca la bona valoració global que se'n fa.

Avui diumenge molt públic ha freqüentat les zones d'aquest tercer dia de circuit i ha acabat de gaudir d'aquesta última jornada de trial amb l'exhibició dels pilots Fujinami i Busto a la zona indoor.

Enguany, ha destacat la participació i presència dels millors pilots del món: Toni Bou, Adam Raga i Jeroni Fajardo, Takahisa Fujinami, Dougie Lampkin, Laia Sanz, James Dabill...

I, hem comptat amb una participació de pilots internacionals, excepcionalment, alta. Consolidant, un any més, els 3 Dies Trial Santigosa com una de les proves de referència a escala mundial. Són més de 50 els pilots estrangers que han pres part de la prova, principalment, provinents d'Escòcia, el Regne Unit, França i Suïssa. Volem fer èmfasi, també, en l'augment de participació de fèmines respecte als anys anteriors.

Pel que fa a la competició, el japonès Takahisa Fujinami, pilot de Montesa, es proclama campió absolut d'aquesta 46a edició dels 3DTS.

fuji-marc-cargol
La segona i tercera plaça han estat bastant competides sent avui el dia decisiu per veure'n el desenllaç. Fujinami destacava ja al capdavant de la classificació. Oriol Noguera i Jorge Casales són finalment els pilots que ocuparan el segon i tercer lloc del podi en la classificació general.

  Posició   Pilot  Moto
1     TAKAHISA FUJINAMI        Montesa   
2     ORIOL NOGUERA    Gas Gas  
3     JORGE CASALES    Beta
4     JAIME BUSTO    Montesa
5     DOUGIE LAMPKIN    Vertigo 

 

El VII Trofeu Ricard Pinet recau sobre Harry Hemingway, pilot més jove i més ben classificat i el trofeu Mestressa de Santigosa és per a Jaime Busto. En fèmines obté el primer lloc Berta Abellán.

En relació a la participació d'Albert Bosch, primer pilot en participar en els 3DTS amb una moto elèctrica no infantil, destaca la valoració molt positiva de l'experiència i el pilot està veritablement content d'haver assolit el repte i haver finalitzat la prova utilitzant menys bateries de les que esperava. El santjoaní Albert Bosch ens confirma que ha gaudit molt de la seva participació pilotant la moto elèctrica.

Aquesta edició dels 3DTS ha estat per a tots nosaltres un èxit amarg, ja que, ens han deixat dues persones referents.

En la nostra memòria, Trinitat Arderiu, més coneguda per a tots com a Mestressa de Santigosa, mare d'Oriol Guixà, un dels fundadors dels 3 Dies Trial Santigosa. Trinitat va donar molt de suport a la prova en els seus inicis, recolzant a aquest petit grup de joves, que a semblança dels Scottish Six Days Trial, amb molta il·lusió, engegaven els 3 Dies Trial Santigosa deixant uns fonaments molt ferms que, enguany, ens han portat a la 46a edició.

Record inesborrable, el de l'Albert Julve, amic i company, ha format part del Moto Club Abadesses i de l'organització dels 3DTS gairebé des dels seus orígens i ens ha deixat un llegat de valors, compromís, solidaritat, esforç i una gran estima pel club i per a tots els seus membres i col·laboradors. L'Albert bategava Moto Club Abadesses i la seva estimació i dedicació pel MCA ha estat inigualable.

Per acabar, un sincer agraïment pels pilots participants, controls, organització i col·laboradors, i institucions implicades, sense el seu suport i col•laboració, la realització dels 3DTS no seria possible.

El MCA seguirà treballant de valent per oferir una prova de qualitat perquè els 3DTS continuïn sent un referent a nivell mundial.


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT