logo.NOU2

3DTS 2023
 
7 , 8 i 9 de abril
 

Sant Joan de les Abadesses acollirà la segona edició d’una prova oficial de BikeTrial, enguany puntuable tant pel Campionat de Catalunya com d’Espanya de BikeTrial 2022

- Tindrà lloc el proper diumenge 10 de juliol a les immediacions de la Ermita de Sant Antoni del municipi.

- A la competició assistiran la majoria dels pilots seleccionats per participar al Campionat d'Europa de BikeTrial 2022 (23 de juliol, Alemanya) i al Campionat del Món de BikeTrial 2022 (10-14 d'agost, Cantabria) representant a la Selecció Catalana i la Selecció Espanyola.

La segona prova del Campionat de Catalunya i d'Espanya de BikeTrial 2022 tindrà lloc el proper cap de setmana del 10 de juliol a Sant Joan de les Abadesses. La prova, puntuable per tots dos campionats, serà organitzada pel Moto Club Abadesses, amb el suport de la Unió Catalana de BikeTrial, l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses i Planet Trial, essent la segona de les tres proves que conformen cada campionat.

Els millor pilots estatals es donaran cita el pròxim diumenge de 9h a 14 h, en un entorn immillorable per a la pràctica.

Els participants hauran de fer dues voltes a un màxim de 6 zones intentant posar els mínims cops el peu a terra. Les inscripcions es poden fer a través de la web de la Unió Catalana de BikeTrial (www.biketrial.cat) o a través de la App de la Unió Catalana de BikeTrial (Playoff Informàtica), on també hi ha tota la informació de la competició.

El president de la Unió Catalana de BikeTrial, Jordi Casablanca, explica que "és tot un honor poder organitzar una nova edició d'una prova de BikeTrial en un paradís com és Sant Joan de les Abadesses, amb un entorn 100% natural a on les pedres i els forts desnivells seran els detonants d'una gran jornada a on l'espectacle està garantitzat. L'any passat la pluja ens va afegir aquest plus de tècnica i habilitat en la conducció dels pilots, però enguany esperem poder gaudir una jornada amb el terreny més àrid i amb més grip. A més, podrem gaudir de la gran majoria dels pilots de la Selecció Catalana de BikeTrial, vigent campiona d'Europa al 2021 i als pilots de la Selecció Espanyola de BikeTrial. Esperem que tot el públic pugui gaudir d'aquest gran esdeveniment i que sigui la consolidació per futures edicions. Agrair el suport de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses, del Motoclub Abadesses i de tots els col.laboradors que fan possible poder organitzar aquest esdeveniment.

El Biketrial és una disciplina esportiva que enguany celebra el seu 30è anniverari i que consisteix en superar unes zones amb bicicleta intentant posar el menor cops el peu a terra. Aquesta modalitat esportiva ha guanyat molta presència a Catalunya en els darrers anys per la creació d'escoles biketrialeres a on es fomenta l'aprenentatge i tecnificació de l'esport, amb tots els valors que comporta. Una mostra n'és la creació del BikePark a Sant Joan de les Abadesses i de les classes que s'imparteixen, a on esperem podem organitzar també alguna prova Open de promoció per tal d'apropar el nostre estimat esport a totes i tots els ciutadans de Sant Joan de les Abadesses.

 

WhatsApp Image 2022-07-02 at 12.01.20   WhatsApp Image 2022-07-02 at 12.02.39 1   WhatsApp Image 2022-07-02 at 12.02.39 2   WhatsApp Image 2022-07-02 at 12.02.39 3


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT