logo.NOU2

Dels motors d'avió, als de la moto de trial

La Veu ha parlat amb l'enginyer vitorià Carlos Alzola. Alzola és el director general d'una important empresa de motors d'aeronàutica i turbines, però el seu amor pels motors va més enllà de la seva feina. Fa 40 anys que practica trial i ha transmès aquesta passió als seus fills, Alex (22 anys) i Aitor (18 anys).

Tots tres han competit, però sempre en l'àmbit d'aficionat, gaudint de l'experiència i el contacte amb la natura. Aquest any, Carlos assistirà per 11a vegada als 3DTS, mentre que l'Aitor ho farà per segona vegada i l'Àlex debutarà en aquesta prova, després de seguir-los l'any passat.

Els tres destaquen el que més els agrada del Santigosa: l'entorn natural increïble, l'ambient i la possibilitat de veure als millors pilots de trial en l'àmbit nacional i internacional. També comenten que la competició és un repte tant físic com mental, i que es consideren afortunats de poder competir en família.

Pel que fa al futur de l'esport, Carlos considera que les motos elèctriques podrien ser part del futur del trial, però també defensa la compatibilitat entre aquest esport i el respecte a la natura. L'objectiu de la família en aquesta edició és passar-ho bé i gaudir de l'experiència junts. Molta sort!

FAMILIA CARLOS ALZOLA

Carlos Alzola, al mig, envoltat dels seus fills Aitor (esquerra) i Álex (dreta)


 Logo-Motoclub-verticalASJCCRFCMfcm-trialDDGIGCAT